You want the very best?

Werken in de horeca in Amsterdam?

 

Wil jij werken in de horeca in Amsterdam? Als jij een representatieve, gedreven en professionele horeca medewerker bent, dan ben je bij Circle aan het juiste adres. Wij zijn een bedrijf dat horeca medewerkers levert als er ergens een evenement of feest wordt georganiseerd. Als je voor ons werkt kom je zodoende in aanraking met een groot aantal verschillende mensen, of verschillende plekken. Wij zijn altijd op zoek naar barmedewerkers, hostesses, koks en andere professionals voor in de horeca. Wij bieden horeca werk in Amsterdam met een grote variatie. Neem dan ook eens contact met ons op als je meer wilt weten over het werk dat je bij ons kan doen.

 

Zoek je horecawerk in Amsterdam?

 

Er is genoeg horecawerk in Amsterdam te vinden. Als je echter wil werken voor een bedrijf dat je een grote variatie aan werkzaamheden en werkplekken biedt, dan moet je bij Circle zijn. Bij ons heb je te maken met professionele mensen die ervoor zorgen dat je regelmatig bij bijzondere evenementen aan de slag kunt gaan. Wij geven je dan een gedetailleerde briefing, zodat je weet wat er bij een bepaald evenement van jou verwacht wordt. Deze briefing spreken we door met de organisatoren van het event waar jij door wordt ingehuurd. Je hebt tijdens een evenement ook altijd te maken met een van onze managers, die voor jou de tussenpersoon is naar de organisatie toe. Zo heb je altijd met een vertrouwd iemand te maken.

 

Werken in de horeca in Amsterdam mogelijk maken

 

Jij bent op zoek naar horeca werk in Amsterdam? Dan raden we je aan om vandaag nog even contact met ons op te nemen. Circle is een professioneel bedrijf waar je ingezet wordt voor zeer gevarieerd werk. Wij werken op grote evenementen, maar ook bij kleinere gelegenheden worden we regelmatig ingezet. Als je hier meer over wil weten kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.