Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

A

Een kok huren in Utrecht?

U heeft voor een feest of evenement een kok nodig? U wil dan natuurlijk niks aan het toeval overlaten. U kunt ergens een advertentie zetten en hopen dat hier een kok op afkomt die weet hoe hij een goed gerecht moet maken. Maar u kunt ook contact opnemen met Circle. Bij ons bedrijf werken namelijk louter professionals, die door ons tot in de puntjes getraind worden. Wij geloven sterk in The Art of Hospitality en al onze mensen zijn hier geheel van op de hoogte. Vandaar ook dat onze medewerkers graag geziene gasten zijn op feesten en evenementen in Utrecht en omgeving. Meer weten? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact met ons op.

Ook een kok huren in Utrecht?

Wilt u een kok inhuren in Utrecht, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over wat voor persoon u in huis haalt? Bij Circle vinden we het heel belangrijk dat onze mensen altijd op de toppen van hun kunnen presteren. Wij willen niet dat onze medewerkers zomaar hun best doen, wij willen dat ze alles voor u en uw gasten uit de kast halen. Vandaar ook dat wij een uitgebreid trainingsprogramma voor onze mensen in petto hebben. Op deze manier worden zij constant beter en heeft u de garantie dat u een medewerker in huis haalt die pas echt kan zorgen dat uw gasten een onvergetelijke avond beleven.

Een kok huren in Utrecht doet u bij Circle

Bij ons bedrijf kunt u eenvoudig een kok inhuren. We hebben namelijk de ervaring in huis om te zien welke koks er geschikt zijn voor uw feest, en welke misschien wat minder. Onze koks zijn niet alleen perfect op kooktechnisch gebied, het zijn ook mensen die er representatief uitzien en die communicatief vaardig zijn. Wij willen niet dat u zomaar een kok inzet bij uw evenement. Bij ons vindt u louter de mensen waar u met veel plezier mee samenwerkt.


Contact

Circle Hospitality Utrecht
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
030-7671085

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -