Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

Services we provide

A

Op zoek naar gekwalificeerd horecapersoneel in Amsterdam?

Als u op zoek bent naar horecapersoneel in Amsterdam om u te ondersteunen bij uw evenement, feest of andere gelegenheid, neem dan contact op met Circle Hospitality. Ons bedrijf heeft de mensen in dienst die ervaring hebben en die al bij heel wat evenementen door heel Nederland toegewijd hun diensten hebben verleend. Of u nu op zoek bent naar bedienend personeel, mensen voor achter de bar, koks of experts die u kunnen helpen bij het organiseren van uw evenement, bij ons zit u goed. Daar komt bij dat wij onze mensen aan u kunnen leveren voor een evenement in elke stijl. Moet het chique zijn? Casual? Of organiseert u een feest dat wel een vrolijk tintje mag hebben? Wij hebben het horeca personeel voor Amsterdam dat graag voor u aan de slag gaat.

De juiste mensen op de juiste plek

Als u een evenement of feest organiseert, dan wilt u natuurlijk dat dit een onvergetelijke gelegenheid wordt. Per slot van rekening organiseert u dit evenement niet voor niets. U wilt mensen een bijzondere avond geven en daar heeft u dan het juiste personeel voor nodig. Deze ervaren, professionele mensen vindt u bij Circle Hospitality. Wij hebben al menig feest en event in Nederland opgeluisterd met onze mensen, die elke gelegenheid goed aanvoelen. Ze weten als geen ander wat voor sfeer er op een bepaald moet heersen en hoe zij hier op in moeten spelen.

Op zoek naar horeca personeel voor Amsterdam?

Horecapersoneel in Amsterdam is op zich niet heel moeilijk te vinden. Maar als u een bijzonder evenement organiseert, dan wilt u wel de mensen in dienst hebben die weten wat ze doen. Mensen die representatief zijn en die met toewijding voor u aan het werk gaan. U vindt deze mensen bij Circle Hospitality. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als u een event gaat organiseren waar u gekwalificeerde mensen voor zoekt.


Contact:

Circle Hospitality Amsterdam
Singel 64 sous
1015 AC Amsterdam
020-4115461

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -