You want the very best?

De beste horeca vacatures van Utrecht

 

Je bent werkzaam in de horeca en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging? Je kunt natuurlijk bij je plaatselijke eetcafe in de bediening gaan staan, maar je kunt ook voor een baan gaan die je veel variatie biedt. Een baan met uitdaging, waar je ook nog eens constant wordt bijgeschoold. Bij Circle kunnen we je deze bijzondere baan aanbieden. Wij zijn namelijk een bedrijf dat mensen uitbesteed bij feesten en evenementen. Als er een keer iets bijzonders wordt georganiseerd in Utrecht of omstreken, dan is de kans groot dat wij hiervoor worden ingezet. Ben jij op zoek naar die echt uitdagende horeca vacatures in Utrecht? Neem dan gewoon even contact met ons op!

 

Horecavacatures in Utrecht zoeken

 

Als je jezelf aanmeldt bij Circle, dan gaan we eerst eens kijken wat voor vlees we in de kuip krijgen. Per slot van rekening bieden we je een zeer uitdagende, gevarieerde baan, we moeten dan wel zeker weten dat je dit ook aankunt. Bevalt het ons wat we zien? Dan mag je bij ons aan de slag. We gaan je dan trainen en ervoor zorgen dat je op de toppen van je kunnen leert te presteren. Nee, bij ons vind je geen baan waar je bij achterover kunt leunen en zomaar aan het einde van de maand je salaris opstrijkt. Bij ons moet je echt aan de bak!

 

Vacatures voor horeca in Utrecht

 

Zoek je voor horeca in Utrecht vacatures? De mooiste horecavacatures in Utrecht vind je bij Circle. Via ons werk je bij de mooiste evenementen en feesten, op de meest fascinerende locaties. Je kunt vacatures voor horeca in Utrecht in de krant of op Internet gaan zoeken, maar je vindt nergens voor horeca in Utrecht vacatures zoals je die bij ons vindt. Neem dan ook vandaag nog contact met ons op als je meer wil weten over wat we je te bieden hebben!

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.