You want the very best?

Het horeca uitzendbureau voor Utrecht

 

Op zoek naar een horeca uitzendbureau voor Utrecht waar je de mooiste banen kunt vinden? Een uitzendbureau voor horeca in Utrecht waar je niet elke dag naar dezelfde baan gaat, maar waar je op een groot aantal verschillende plekken gaat werken? Neem dan eens contact op met Circle Hospitality. Ons bedrijf werkt voor organisatoren van evenementen en feesten. Wij verstaan The Art of Hospitality. Wij willen mensen niet zomaar bedienen, we willen er voor zorgen dat mensen een onvergetelijke avond hebben. Hiervoor zorgen we ervoor dat de mensen die voor ons werken constant worden bijgeschoold. Nog een voordeel van het werken bij Circle Hospitality. Bij ons word je steeds meer een allround horecamedewerker.

 

Wat kan ons horeca uitzendbureau voor Utrecht allemaal voor je doen?

 

Bij Circle Hospitality zijn we niet snel tevreden. We hebben een bijzonder gevoel voor hospitality en willen dit ook naar onze gasten uitdragen. Bij ons ben je nooit uitgeleerd, we willen ook dat jij er trots op bent dat je voor ons en onze opdrachtgevers werkt. Als je weer een succesvolle avond achter de rug hebt willen we dat je hierop terug kunt kijken met een voldaan gevoel, waarbij je zeker weet dat je jouw gasten een fantastische avond hebt bezorgd. Wees wel gewaarschuwd, want we nemen niet zomaar iedereen aan die voor ons wil werken. Je moet gretig zijn en je volledig willen geven voor je werk.

 

Voldoe jij aan onze hoge eisen?

 

Als uitzendbureau voor horeca in Utrecht zijn we alleen op zoek naar mensen die er volledig voor willen gaan. Wij willen mensen in ons bedrijf hebben die altijd beschikbaar zijn en die hongerig zijn naar de scholing die wij ze te bieden hebben. Wil jij meer weten over Circle Hospitality, of ons meer laten weten over jou? Wil je ons laten weten waarom je denkt dat wij je in dienst moeten nemen? We staan altijd klaar om je te ontvangen en samen met jou eens alle mogelijkheden door te spreken.

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.