Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

Services we provide

A

Een horeca uitzendbureau in Amsterdam

U bent voor uw feest of evenement op zoek naar goed, professioneel en representatief horeca personeel? Neem dan vandaag nog contact op met Circle Hospitality. Ons bedrijf heeft mensen in dienst met veel ervaring op het gebied van horeca. U kunt daarbij denken aan serveersters, koks, hostesses, cocktailshakers en barpersoneel, maar ook aan bijvoorbeeld mensen die u kunnen helpen bij het organiseren van uw evenement. Onze mensen zijn geschoold en gedreven en willen niks liever dan ervoor zorgen dat uw event onvergetelijk wordt. Onze mensen zijn daarbij altijd representatief en gaan gekleed in stijlvolle outfits van Suit Supply.

Horeca uitzendbureau Amsterdam

De mensen van Circle Hospitality staan klaar voor u en uw gasten. Of u nu een intiem feestje geeft of een groot evenement organiseert, wij hebben de ervaring in huis om uw gelegenheid onvergetelijk te maken. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website als u wilt zien wat voor mogelijkheden wij u allemaal te bieden hebben. U kunt natuurlijk ook altijd even contact opnemen met Circle Hospitality. We spreken dan samen met u door wat uw wensen zijn en hoe wij u daarbij kunnen helpen. Onze mensen kunnen er zo chique of casual uitzien als u maar wilt.

Uitzenbureau horeca Amsterdam

U bent op zoek naar een horeca uitzendbureau in Amsterdam waar mensen werken die een aanwinst zijn voor uw evenement. Een uitzendbureau voor horeca in Amsterdam waar u graag vaker dan eens mee samen gaat werken? Bij Circle Hospitality staan die mensen voor u klaar. Wij hebben de mensen die elk soort evenement opluisteren en die ervoor zorgen dat al uw bezoekers tevreden weer naar huis gaan. Ook voor de organisatie van uw evenement kunnen wij u daarbij van dienst zijn. Meer weten? Wij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u advies te geven over onze mogelijkheden.


Contact:

Circle Hospitality Amsterdam
Singel 64 sous
1015 AC Amsterdam
020-4115461

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -