Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

A

We zoeken horeca personeel in Utrecht

Je hebt horeca personeel in Utrecht in alle soorten en maten. Je hebt mensen die elke dag naar hun baan gaan, daar hun werk doen en dan thuis gaan zitten wachten op hun salaris. Je hebt echter ook mensen die een passie hebben voor hun werk. Mensen die niks liever willen dan laten zien wat ze in huis hebben, en die altijd bezig zijn met het ontwikkelen van hun vaardigheden. Denk jij dat je tot het horecapersoneel in Utrecht in deze laatste categorie behoort? Dan raden we je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen. We leren je graag kennen en gaan dan eens samen met jou bekijken of je bij Circle Hospitality past. Wij zijn niet zomaar een uitzendbureau. Wij zoeken louter horeca personeel in Utrecht dat er altijd helemaal voor wil gaan.

Horecapersoneel in Utrecht

Ben jij op zoek naar een baan die uitdagend en gevarieerd is? Bij Circle Hospitality heb je te maken met een bedrijf dat werkt voor organisatoren van feesten en evenementen. Wij zetten onze expertise en mankracht in om ervoor te zorgen dat de gasten van onze opdrachtgevers een onvergetelijke dag of avond kunnen beleven. Vandaar ook dat wij aanhangers zijn van de Art of Hospitality. Wij willen niet zomaar dat iemand een leuke avond heeft, wij willen dat iemand tijdens een event zo goed mogelijk wordt verzorgd en onvergetelijke herinneringen mee naar huis neemt.

Jij bent op zoek naar een uitdagende horecabaan?

Bij Circle Hospitality geloven we er niet zo in dat je bij elke nieuwe opdracht hetzelfde werk moet doen. We houden onszelf constant op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied en willen niks liever dan het beste van het beste bieden aan onze gasten. Als jij denkt dat je bij ons bedrijf hoort, dan horen we graag van je. Weet wel dat we van je verwachten dat je jezelf volledig inzet en dat je bereid bent om jezelf constant te laten bijscholen. We verwachten van jou dezelfde passie die we zelf ook hebben.


Contact

Circle Hospitality Utrecht
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
030-7671085

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -