You want the very best?

Horeca personeel gezocht in Utrecht

 

Jij bent werkzaam in de horeca en wil niks liever dan jezelf helemaal inzetten voor je gasten? Dan raden we je aan om eens contact op te nemen met Circle Hospitality. Ons bedrijf werkt op evenementen en feesten, waar we alles op alles zetten om er een onvergetelijke happening van te maken. We raden je dan ook aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over de mogelijkheden die wij jou te bieden hebben. Let wel op, want bij Circle Hospitality verwachten we wel dat jij jezelf ook volledig inzet. Zo zorgen we er door middel van bijscholing voor dat je altijd op de hoogte blijft van nieuwe ontwikkelingen op ons vakgebied.

 

Personeel gezocht horeca Utrecht

 

Je leest het vast wel vaker in de krant of op Internet – horeca personeel gezocht in Utrecht. Bij ons weet je dat je te maken krijgt met een bedrijf dat je een grote uitdaging biedt op jouw vakgebied. Bij ons werk je steeds op andere plekken, voor andere opdrachtgevers. Zodoende hoeft geen enkele avond hetzelfde te zijn. Daar komt bij dat je ook vaak op themafeesten komt te werken. Wij zorgen er dan voor dat je helemaal in stijl wordt aangekleed. We hebben onze eigen persoonlijke stylisten in dienst die ervoor zorgen dat je helemaal representatief bent.

 

Personeel gezocht voor horeca in Utrecht

 

Als je bij Circle Hospitality gaat werken, dan is dat niet zomaar een baan. Je wordt echt Part of the Circle. Binnen onze Circle verwachten we volledige inzet van jou. We werken zelf met passie voor onze opdrachtgevers en hun gasten en rekenen erop dat jij dit ook doet. Per slot van rekening willen we ervoor zorgen dat iedereen een onvergetelijke avond beleeft en dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. Wil jij weten of je ook bij ons past? Neem dan gewoon even contact met ons op. We kijken dan samen of je aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.