Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

Services we provide

A

U hoeft niet langer te zoeken naar horeca personeel in Amsterdam

Bent u op zoek naar horeca personeel in Amsterdam? Als u een feest of evenement organiseert, dan wilt u hier de best mogelijke mensen voor inzetten. Mensen die ervaring hebben op dit gebied en die weten hoe ze een gelegenheid op moeten luisteren met hun aanwezigheid. Bij Circle Hospitality vindt u deze mensen. Ons bedrijf heeft mensen in dienst die zich helemaal inzetten voor onze klanten. We zijn in te huren voor elk soort feest of evenement. Vandaar ook dat we u aan willen raden om eens contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over de mogelijkheden die u bij Circle Hospitality heeft.

Horeca personeel gezocht in Amsterdam

Personeel gezocht voor horeca in Amsterdam? Bij Circle Hospitality staan mensen klaar om van uw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Onze mensen zijn representatief, sociaal en zeer bekwaam in hun werk. Of u nu op zoek bent naar hostesses, koks, barpersoneel of bloemenmeisjes, bij ons kunt u deze heel eenvoudig vinden. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze site om daar te bekijken wat er bij ons allemaal mogelijk is. U kunt bij ons mensen inhuren die er chique en representatief uitzien, maar ook personeel dat er meer casual uitziet. Het is maar net wat voor evenement u gaat organiseren.

Personeel gezocht horeca Amsterdam

Horeca personeel gezocht in Amsterdam? Bij Circle Hospitality stemmen we ons team altijd geheel af op de wensen die u heeft en op het thema waar het event op is gebaseerd. We zorgen ervoor dat de dames en heren die bij u komen werken helemaal op de hoogte zijn van de activiteiten die ze bij u moeten ontplooien. U heeft bij ons te maken met een enkele event manager, die ervoor zorgt dat alles bij uw evenement op rolletjes verloopt. Neem vandaag nog contact met ons op als u meer wilt weten.


Contact:

Circle Hospitality Amsterdam
Singel 64 sous
1015 AC Amsterdam
020-4115461

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -