Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

A

Een horeca medewerker in Utrecht

Ben jij op zoek naar een leuke horeca baan in Utrecht? Een baan waar je constant op de toppen van je kunnen mag presteren en waar je werkt in een team met gedreven mensen? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Circle Hospitality. Bij ons bedrijf werken mensen die een passie hebben voor horeca en die altijd net dat stapje verder willen zetten voor hun gasten. Wij zoeken geen mensen die dit louter doen om een mooi salaris op te strijken. Bij jou moet het werken in de horeca echt in je bloed zitten. Is dat bij jou het geval? Dan raden we je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen.

De perfecte horecamedewerker voor Utrecht

De perfecte horecamedewerker voor Utrecht bestaat niet, maar we willen graag van je horen als jij gedreven bent om zo dicht mogelijk in de buurt van deze waardering te komen. We hebben de mensen in dienst die altijd hun best doen om jou te helpen nog beter te worden. We doen dit onder andere door je constant bij te scholen en ervoor te zorgen dat je weet wat er bij een nieuwe klus van je wordt verwacht. Circle Hospitality is een bedrijf dat ingezet wordt door organisaties van feesten en evenementen. Wij zorgen ervoor dat mensen een onvergetelijke avond beleven en dat ze optimaal kunnen genieten.

Ben jij de horeca medewerker voor Utrecht die wij zoeken?

Als je een horecamedewerker in Utrecht bent die niet zomaar een leuk baantje wil doen, maar die echt niks liever wil dan met passie voor een opdrachtgever aan de slag gaan, dan horen we graag van je. Bij Circle Hospitality hebben we The Art of Hospitality hoog in het vaandel staan. Wij bedienen niet, wij verzorgen. Wij verzorgen een bijzondere avond waar het mensen aan niks ontbreekt. Wil jij weten of je bij ons past? Dan horen we heel graag van je. Samen gaan we dan bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Contact

Circle Hospitality Utrecht
Orteliuslaan 850
3528 BB Utrecht
030-7671085

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -