Contact us


Naam*

Email*

Telefoon

Bericht

Vestiging

Circle Hospitality

Services we provide

A

Een professionele horeca medewerker in Amsterdam inschakelen

Heeft u binnenkort een event of feest waar u horecapersoneel voor zoekt? Als u wilt dat uw feest echt onvergetelijk wordt, dan moet u hier mensen voor inschakelen die ervaring hebben en die de fijne kneepjes van het horecavak kennen. Een horeca medewerker in Amsterdam is niet zo moeilijk te vinden. Als u echter personeel zoekt dat professioneel en ervaren is en dat snapt wat u voor uw feest in gedachten heeft, dan moet u bij Circle Hospitality zijn. Bij ons bureau vindt u mensen die zich helemaal aansluiten op uw wensen. Een horecamedewerker in Amsterdam inzetten is bij ons ook heel eenvoudig. U neemt contact met ons op, geeft uw wensen door en wij zoeken hier de perfecte medewerkers bij.

Een horecamedewerker in Amsterdam inzetten

Het juiste personeel is van groot belang als u een gelegenheid organiseert. De verkeerde mensen, met de verkeerde styling, kunnen een feest om zeep helpen, vandaar ook dat wij altijd grote zorg besteden aan de keuze voor het juiste personeel. Die horeca medewerker in Amsterdam die u bij ons inhuurt is in onze ogen dan ook echt de perfecte medewerker voor uw event. Heeft uw feest een speciaal thema? Dan kunnen onze in-house stylisten de styling van onze medewerkers hier helemaal op aanpassen.

De horeca medewerker voor Amsterdam

U wilt dat uw feest of evenement een groot succes wordt, daar heeft u de juiste mensen voor nodig. We raden u aan om dan gewoon even contact op te nemen met Circle Hospitality. Wij hebben de mensen in dienst die voor u meewerken aan een geslaagd evenement. Als horecamedewerker in Amsterdam zorgen zij ervoor dat uw gasten zich op hun gemak voelen en perfect bediend worden. Dat is alvast een grote zorg minder voor als uw evenement straks aan de gang is. Samen met u bespreken wij uw wensen en zorgen ervoor dat u de juiste mensen in huis krijgt voor uw bijzondere dag of avond.


Contact:

Circle Hospitality Amsterdam
Singel 64 sous
1015 AC Amsterdam
020-4115461

Contact

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message

Singel 64 sous - 1015AC Amsterdam -
Orteliuslaan 850 - 3528BB Utrecht -