You want the very best?

Een spannende horeca bijbaan in Utrecht

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende horeca bijbaan in Utrecht? Dan raden we je aan om eens een kijkje te nemen op de website van Circle. Ons bedrijf biedt je een horeca bijbaan in Utrecht aan waarvan je zeker weet dat je jezelf er niet mee gaat vervelen. Hoe wij hier voor gaan zorgen? Heel eenvoudig. Circle is namelijk een bedrijf dat de horeca verzorgt op feesten en evenementen door heel Nederland. Onze bijbaan in de horeca in Utrecht is dan ook heel gevarieerd en uitdagend. De ene week werk je op een besloten feest voor een kleine groep mensen, de andere week op een evenement waar honderden of duizenden mensen bij elkaar komen.

 

Niet zomaar een horeca bijbaan in Utrecht

 

Ben jij op zoek naar een baan waar je al maanden van tevoren weet hoe je werkdagen er uit gaan zien? Dan raden we je aan om deze website te verlaten en ergens anders verder te zoeken. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waarvan je zeker weet dat je altijd op spannende nieuwe plekken kunt werken en waar het uiterste van je gevraagd wordt? Dan mag je altijd contact met ons opnemen. Bij Circle vragen we namelijk meer van je dan je misschien van andere bijbaantjes bent gewend.

 

Meer weten over die uitdagende bijbaan in de horeca in Utrecht?

 

We raden je aan om gewoon eens contact met ons op te nemen als je meer wil weten over die uitdagende bijbaan in Utrecht. Als je bij ons aan de slag gaat beginnen we met een uitgebreide training, zodat we allebei eens goed kunnen bekijken wat we aan elkaar hebben. Ook daarna nog zul je regelmatig worden bijgeschoold, zodat we je bij nog meer verschillende events in kunnen gaan zetten. Als je hier meer over wil weten dan kun je altijd even contact met ons opnemen met al je vragen!

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.