You want the very best?

Op zoek naar een mooie horeca bijbaan in Amsterdam?

 

Ben jij op zoek naar een horeca bijbaan in Amsterdam waar je niet alleen maar naartoe gaat om je geld te verdienen, maar ook om iets te leren? Een bijbaan waar je uitgedaagd wordt en met passie voor gasten aan de slag gaat. Circle Hospitality biedt je een baan met een grote variatie. Je werkt niet voor een enkel bedrijf, maar gaat aan de slag voor onze opdrachtgevers. Wij verzorgen de horeca bij grote feesten en evenementen, maar ook bij kleinschaliger gelegenheden. Bij elk van deze events krijg je van ons een uitgebreide briefing van tevoren, zodat je helemaal op de hoogte bent van wat er van jou wordt verwacht. Ook word je bij ons constant bijgeschoold, om van jou een allround horecamedewerker te maken.

 

Een bijbaan in de horeca in Amsterdam

 

Bij Circle Hospitality geloven we in de Art of Hospitality. Met andere woorden: wij geloven dat het bedienen en verzorgen van mensen een echte kunst is. Een kunst waar je aan moet werken, zodat je altijd de hoogste kwaliteit kunt leveren. Kwaliteit waar onze klanten op rekenen. Als wij bij een evenement werken, dan willen we mensen niet zomaar bedienen, wij willen ervoor zorgen dat ze een onvergetelijke avond beleven. Jij bent hier een belangrijk onderdeel van. Je begrijpt dan ook dat werken bij Circle Hospitality niet zomaar een bijbaantje is. Er wordt zeer veel van je verwacht en wij gaan er dan ook vanuit dat jij jezelf altijd voor de volle honderd procent inzet.

 

Meer weten over onze horeca bijbaan in Amsterdam?

 

Als jij meer wil weten over onze bijbaan in de horeca in Amsterdam, neem dan gewoon even contact met ons op. We vertellen je dan meer over wat er van jou wordt verwacht, maar ook wat we jou te bieden hebben. We verwachten van jou dat je gretig bent en ook altijd bij wilt leren. Je werkt niet zomaar bij ons, maar bent echt onderdeel van The Circle. Spreekt dit je aan? Dan horen we heel graag van je.

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.