You want the very best?

De meest uitdagende horeca banen in Utrecht

 

Ben jij op zoek naar een leuke baan in de horeca waar je uitdaging en variatie terugvindt? Dan raden we je aan om eens een kijkje te komen nemen bij Circle. Op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf. Wij zijn een bedrijf dat horeca activiteiten verzorgt op feesten en evenementen. Wij worden ingehuurd door de bedrijven die deze evenementen organiseren en zorgen er zo voor dat hun gasten een fantastische avond beleven. Wil jij aan de slag als cocktailshaker in Utrecht? Dan ben je van harte welkom om eens contact met ons op te nemen. We gaan dan samen bekijken hoe we jou bij ons bedrijf in gaan zetten.

 

Op zoek naar een horeca baan in Utrecht?

 

Zoek jij horeca banen in Utrecht waar je echt wordt uitgedaagd? Een baan in horeca in Utrecht die niet saai is en waar je altijd een mooie uitdaging in terugvindt? Dan raden we je aan om vandaag nog contact op te nemen met Circle. Bij ons bedrijf werken mensen die The Art of Hospitality hoog in het vaandel hebben staan. Met andere woorden, jij wil altijd tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat de gasten op een event een fantastische tijd hebben. Onze horecabaan in Utrecht is niet voor iedereen, want je moet bij ons flink aan de slag!

 

De mooiste horeca banen in Utrecht

 

Steeds weer werken op dezelfde plek? We kunnen ons voorstellen dat dat op den duur een beetje saai begint te worden. Kom liever werken bij Circle. Als jij aansluit op de eisen die we stellen aan ons personeel, dan ga je bij ons een fantastische tijd beleven. We bieden je keer op keer plekken aan bij spannende feesten en uitdagende evenementen, waar van je wordt verwacht dat je op de toppen van je kunnen gaat presteren. Meer weten? Neem dan gewoon even contact met ons op.

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.