You want the very best?

De beste horeca banen in Amsterdam

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de horeca, waar je ingezet wordt bij een grote variatie aan verschillende evenementen en feesten? Denk je dat je het aankunt om altijd op de toppen van je kunnen te presteren en The Art of Hospitality uit te dragen bij onze opdrachtgevers en hun gasten? Neem dan vandaag nog contact op met Circle Hospitality. Bij ons bedrijf werken mensen met een passie voor het zorgen dat mensen een mooie dag of avond hebben. Als je voor ons werkt ben je bijvoorbeeld niet zomaar een barmedewerker, maar echt iemand die met passie en inzet alles op alles zet om de gasten te vermaken.

 

Horeca banen in Amsterdam

 

Jij wil een horeca baan in Amsterdam waar je elke dag met veel plezier naartoe gaat? Die baan voor horeca in Amsterdam vind je bij Circle Hospitality. Ons bedrijf verzorgt de horeca activiteiten bij een groot aantal verschillende evenementen. Het gaat hier om grote evenementen voor duizenden bezoekers, maar ook om kleinschalige, intieme evenementen. Voor ons is elk evenement even belangrijk en we zoeken dan ook mensen die dezelfde instelling hebben. Werken bij Circle Hospitality is niet zomaar een horecabaan in Amsterdam. Wij bieden uitdaging en een grote variatie aan werkplekken. In ruil daarvoor verwachten we dan wel dat jij je ook volledig inzet voor al onze opdrachtgevers.

 

Op zoek naar mooie horeca banen in Amsterdam?

 

Jij wil niet zomaar een horeca baan in Amsterdam? Bij Circle Hospitality kom je te werken in een omgeving waar je constant uitgedaagd wordt. We geven je niet alleen werk, maar we leiden je ook op. Bij ons werk je op hoog niveau, we verwachten dan ook dat jij bereid bent constant bijgeschoold te worden. Wil je hier meer over weten? Elders op onze website vind je meer informatie over ons bedrijf. Daarnaast kun je natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als je meer wil weten over de mogelijkheden die we je te bieden hebben.

 

Leave us your name and number. We will contact you.
Or give us a call at Amsterm 020 4115461 and Utrecht 030 76 71 085.